Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

NY BLOGG

AllmäntSkapad av Filip Nyängen sön, oktober 17, 2010 19:13:23

Hej Fans!

Du hittar numera min blogg på http://filipnyangen.blogspot.com/

Ses Där!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1010

PW runt Oset

FritidSkapad av Filip Nyängen lör, oktober 16, 2010 13:00:11

Jag kan bara inte fatta vilken vacker höstdag vi har! Trött som en grävling vaknade jag och kände att antingen så somnar jag om, eller så tar jag vara på dagen. Jag är glad att jag gick upp.

För min PW runt Oset var alldeles lysande, strålande, energifylld och rogivande! Det var precis vad jag behövde. Solen värmde och tempot hölls högt eftersom det var så magiskt att vandra där denna höstdag. I nästan två timmar höll jag igång och foten kändes bättre än på hela veckan.

Tog lite bilder och de kommer upp på bloggen i veckan.

I går så hämtade jag min bror på Arlanda. Han kom hem från Kina och då föll det sig naturligt att jag hämtade honom.

Det som slog mig var glädjen att träffas, inte så mycket mellan han och mig... utan på alla väntande som vart ifrån sina nära och kära. Det är glädje, skratt, kramar, pussar och allt som sig bör. Som den familj som väntade på sin mor med blommor, hon var som en Drottning när hon kom in i vänthallen. Eller som det där paret som inte hade setts på ett tag, tjejen som väntade sprang fram och hoppade upp på killen och där stod de plötsligt hånglandes i mitten av allt virrvarv, inte brydde de sig om något annat i hela världen, de hade varandra.

Jag tänkte vara lite rolig så jag hälsade min bror välkommen med ett halvhögt "Tjena Smugglarn"... Ingen brydde sig...

Nu siktar jag på en fortsatt magisk lördag!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1009

FREDAG!!

AllmäntSkapad av Filip Nyängen fre, oktober 15, 2010 13:24:22
Alltså i går. Jag var ASTRÖTT efter 14 timmar på jobbet. Jag ska villigt erkänna att jag var lite snurrig som redaktör, hängde liksom inte riktigt med under kvällen. Jag hade ju gjort 7 sändningar på dagen som programledare, jaja, jag ska inte klaga. Det är faktiskt roligt att jobba och jag har ju äran att få jobba med proffs hela tiden.

I natt vaknade jag av något som jag ALDRIG vaknat av tidigare. Jag vaknade av att min säng satte igång den inbyggda massagefunktionen. Jag har inte använt den på ett tag så tro mig, jag var ruggigt förvånad när den gick igång. Jag fick kasta mig upp ur sängen, letade efter fjärrkontrollen till sängen men hittade den inte. Jag fick helt sonika dra ur sladden från väggen.

När jag hittade fjärrkontrollen så fattade jag, den hade fastnat mellan sängen och väggen så på något vis hade madrassen tryckt ingång massagen. Sen kunde jag ju inte somna naturligtvis...

Testade min fot i dag. När jag gick min 2-timmars runt Oset i lördags så fick jag ju riktigt ont i högerdojjan. Jag har vilat enda tills nu och jag måste säga att det kändes helt ok. Så pass att jag i morgon ska testa det igen, runt Oset. Tog en bild från dagens runda...Skapligt skönt ute i dag va?!

I kväll ska jag jobba, sedan till Arlanda och därefter till Örebro. Helgen kan bli hur bra som helst. Hoppas på solen!!

Avslutar med en sådan där skön låt som jag nynnade på under dagens runda.

NJUT!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1008

Mördardag...

JobbSkapad av Filip Nyängen tor, oktober 14, 2010 18:44:28

Shit! Var på jobbet kl. 08.00 i morse. Full fart hela dagen som programledare och i kväll är jag redaktör. Det innebär att jag är hemma ca. 22.15 i kväll. Men det har var riktigt roligt.

Stod i studion för första gången med Magnus "Kihlen" Kihlberg. Han är vårt nya superlöfte som expert. Även fotbollsspelare i ÖSK, på mittfältet. Det gick bra hela vägen. Lugn och trygg och han är en typsik "Han växer med uppgiften-kille".

Men nu börjar det snurra i huvudet, fast jag har ju bara tre timmar kvar.

Tvinga mina kollegor att lyssna på denna låt... NJUT!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1007

Onsdag

FritidSkapad av Filip Nyängen ons, oktober 13, 2010 14:53:17

Fick skäll i dag på Facebook. Eller skäll, mer hånad. Det var en kompis som undrade hur många status-uppdateringar jag skulle göra under dagen. Faktum är att han har rätt, jag har delat med mig mycket den senaste tiden. Jag är ju bara så fruktansvärt givmild helt enkelt.

Annars har dagen var riktigt bra och rolig. Har arbetat med flera fullblodsproffs så som Henriksson, Nybrink, Malla och Ronneman. Det är en ära att få dela kontor med dessa herrar. I morgon får ni inte missa Magnus Kihlbergs debut i kanalen. Kan bli hur kul som helst, det roligaste är ju att jag är programledare och ska guida honom genom dagen.

Annars är det jobbvecka MAJOR just nu. I morgon blir det dubbelpass fast jag får sovmorgon på fredag. Löjligt skönt kan jag tycka.

I kväll är det Jackpot på V64 från Solvalla. Om jag blir ensam att vinna 11 miljoner så är jag garanterat svårt bortrest nästa månad. Någon som vill med? Jag bjuder!

Just det ja, det var fotboll i går. Vem var det som kasta???

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1006

Sovmorgon

AllmäntSkapad av Filip Nyängen tis, oktober 12, 2010 10:56:35
Jag vet inte om det är ett tecken eller om det bara är min hjärna som skämtar med mig. Men jag drömmer om ett speciellt hus hela tiden. Standarden i huset måste absolut renoveras, men när det är gjort så kommer det bli ruggigt bra. Då kan jag bjuda in vännerna på en fantastisk middag. Av någon anledning så har jag nu börjat fixat huset i drömmen, som i natt. Jag hade en lång diskussion med någon om vart matsalen skulle vara och hur jag skulle lägga upp det.

Är hemma i Stockholm igen. På väg upp i går så blev jag ikapp-åkt av min bror. Han satt en mil efter mig i Västerås, men sedan körde han ikapp. Han var på väg till Arlanda för att i går kväll flyga till Kina. Så vi satt en stund på motorvägen i varsin fil och pratade i telefon. Han kommer hem på lördag och då hämtar jag honom där och sedan åker vi till Örebro. Vet dock inte riktigt mina planer för helgen, allt kan hända.

Jag har vart väldigt mycket i Örebro nu ett tag, anledningen är väl den att vintersäsongen kommer. Det innebär ju speakerjobbet på Zinken, vissa matcher är ju på helger och då blir jag kvar. Sedan är det väl för att jag saknar mina vänner där och att det bara är så skönt att ha familjen nära. Jag vet inte, men huset jag drömmer om ligger inte där. Det ligger på Österlen fast ibland även i Provence.

Jaja, nu ska Du njuta av vad dagen ger Dig!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1005

Gordon Gekko

FritidSkapad av Filip Nyängen mån, oktober 11, 2010 08:53:40

Helgen är över, om ett par timmar så är det dags att börja jobba! Visst, det ska bli kul, riktigt roligt, men helgen var även den riktigt bra.

Det började i fredags då jag, Törna och Mamma satt och pratade om livet, drack rött vin och mös framför brasan. Helt underbart att tillbringa några timmar ihop. Jag och Törna drog sedan ut i nattens vimmel och träffade där en av världens mest positiva människor, det är han och jag som ska börja skriva musik ihop. KUL!

Lördagen innehöll först en lång PW runt Oset. Hade glömt hur skönt jag tyckte det var där, sedan middag med mina föräldrar och deras vänner. Dessvärre var jag tvungen att snabba mig från middagen för att hinna med att gå till The Ritz. Där gjorde jag comeback som DJ i Schlagerbaren. DJ Q och jag vände plattor, riktigt roligt. Hade glömt det med, hur roligt det var.

Söndagen innebär ju oftast vilodag. Så även i Örebro. Jag umgicks med min andra familj, dels i Ervalla och sedan så hade jag och John en Gordon Gekko-kväll. Först kollade vi Wall Street 1 hemma på dvd och sen gick vi till Filmstaden och kollade på Wall Street, Money Never Sleeps. Fantastisk kväll!

Sagolik helg!

Vad som bekymmrar mig är att pappa tror att jag lånar hans parfym. I går när jag gjort mig i ordning så och skulle åka så var det dags för den sedvanliga "Hejdå-Kramen" när han lite glatt utbrister: "Mmm Jag känner att du lånat min Lagerfeldt".

Så var det självfallet inte!

Beträffande kramen, vi gör så i vår familj. Vi kramas!

Filip

  • Kommentarer(1)//blogg.filipnyangen.se/#post1004

Johan Östblom

FritidSkapad av Filip Nyängen tor, oktober 07, 2010 13:20:48
Jag vet inte om du har koll på bandyn i Örebro. Om du har det så vet du att Svenska Mästarna Hammarby har tre Örebroare i laget. Jeppe, The Eagle och Johan Östblom. Johan är en ödmjuk kille som gillar att spela bandy. Han har humor och ser till att folk runt omkring honom har roligt. Som i går på isträningen, då alla andra i laget gjorde vad de skulle, alla utom Johan. Han glömde nämligen att ta av sig skridskoskydden vilket gjorde att han föll pladask på backen. Av någon anledning så tycker jag det är bland det roligaste jag vet, dessvärre för Johan så tyckte alla andra i laget det oxå. Johan var i alla fall glad...
Om ni missat det, så har LIZA ALVBÅGE en alldeles egen blogg. Här skriver hon om sitt liv som mamma och beskriver på ett underbart sätt hur min Gudson har det på dagarna med sin syster. För att hitta till bloggen så klicka här eller HÄR!

Nöjd så Liza?? :-)

Gårdagen var förövrigt väldigt bra. Jag tog mig tid till en utkörare på drygt två timmar runt i Bromma. Mestadels gick PW längs vattnet på klipporna vilket gjorde mysigt och jobbigt. På vägen så hjälpte jag bland annat en dam av vägen. Hon hade få bensinstopp och stod mitt i en korsning. Som vanligt i Stockholm så var det ingen som hjälpte till, ja förutom jag. Jag knuffade bilen av vägen så trafiken kunde flyta fritt och så att hon kunde hämta bensin. Kände mig som en sann vardagshjälte. Någon gång måste jag få tillbaka!

Filip


  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1003
Nästa »