Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Mördardag...

JobbSkapad av Filip Nyängen tor, oktober 14, 2010 18:44:28

Shit! Var på jobbet kl. 08.00 i morse. Full fart hela dagen som programledare och i kväll är jag redaktör. Det innebär att jag är hemma ca. 22.15 i kväll. Men det har var riktigt roligt.

Stod i studion för första gången med Magnus "Kihlen" Kihlberg. Han är vårt nya superlöfte som expert. Även fotbollsspelare i ÖSK, på mittfältet. Det gick bra hela vägen. Lugn och trygg och han är en typsik "Han växer med uppgiften-kille".

Men nu börjar det snurra i huvudet, fast jag har ju bara tre timmar kvar.

Tvinga mina kollegor att lyssna på denna låt... NJUT!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1007

Tack Legenden

JobbSkapad av Filip Nyängen lör, oktober 02, 2010 13:47:32

För den uppmärksamme så är det ju enkelt att se i rutan att jag var nyrakad när inspelningen gjordes. Men fem minuter innan det spelades in så hade jag en veckas skäggstubb på kinderna.

I går så gjorde jag ett programledarpass på ATG-Live, inget ovanligt, men jag hade glömt det lite. Jag hade missat att rakat mig. Fatta den paniken att vara förkyld och sedan känna sig ofräsch när man ska in i studion. Men efter en stunds hjärtklappning så löste allt sig på absolut bästa sätt.

Legenden Hans G Lindskog gav mig en gåva som jag kommer att vara tacksam över ett bra tag till. Han hade nämligen en rakhyvel och rakskum med sig till jobbet. Med orden: "Det är mig ett sant nöje" så överräckte han gåvan. Tacksam Hans G, Tacksam!

På vägen hem till Örebro så kände jag att denna helg kommer vara precis vad jag behöver. I går var jag en sväng och lyssnade på Örebro AllStars, fantastiska grabbar det där. Anders E ställde upp som sällskap och vi hade fantastiskt kul. I dag har jag hängt lite med brorsan och brorsdöttrarna för lite shopping, upptäckte då att allt ska vara så snyggt nu för tiden... Konstigt, det räcker väl med att grejerna funkar liksom...

Jaja, nu hoppas jag att jag snart får fatt på min andra familj så jag får umgås med min Gudson!!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post990

Vilken AW

JobbSkapad av Filip Nyängen fre, september 10, 2010 18:03:41

ÖI går var det ju After Work med gänget på Solvalla. Riktigt roligt och ett sjukt bra intiativ av de som höll i det. Alltså jag och Nettan!

Guitar Hero på högsta volym och jag var länge en mästare. Men jag fick stryk av en smygkörd snubbe som totalt krossade mig. En rolig lärdom. Vi hade den sista och avgörande matchen på den allra högsta och svåraste nivån. Helt sjukt fort gick det!

Kvällen avslutades på "Storstad". Det var mycket trevligt. Alltid kul att komma ut lite. I kväll kan det bli ett besök på Undici, det var ju evigheter sedan jag var där så det är nog läge för ett besök!!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post971

Guitar Hero!

JobbSkapad av Filip Nyängen tor, september 09, 2010 14:47:32

Sitter på jobbet och ser fram mot kvällen. Anledningen är att jag och Nettan styrt ihop en form av After Work. Det festas ju på tok för dåligt på detta ställe så vi samlar ihop de som kan och vill ta en öl efter jobbet. Jag tog med mig Guitar Hero hemifrån och det är nu inkopplat på stora skärmen i konferensrummet. Hehehe, VIPS så försvann alla från kontoret och de hittas där, inte för möte på det vanliga sättet utan för möte öga mot öga i spelet.

I går kväll blev det klart att jag kör på som speaker på Hammarby Bandys fighter i vinter. Det känns fantastiskt roligt att det är klart och jag ser verkligen fram mot säsongen. Slutet på oktober drar det igång och sedan rullar det på, i mars går sedan finalen på Studenternas.

I går hann jag även med att snacka i telefon med personer som jag inte pratat med på ett tag och som jag kände att jag saknade. Pappa, John, Ola, Henkan, Frippe i Borlänge, Calle i Cairo och sedan ett gäng Hammarbyare. Det var ju helt fantastiskt att jag hann med alla. Telefonen är fasen en smart uppfinning.

Nej, nu är det en timmes jobb kvar, sedan blir det ett glas vitt!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post970

Galopp är oxå en hästsport

JobbSkapad av Filip Nyängen fre, juni 18, 2010 18:50:57

Jag har ju jobbat med trav i ganska exakt tre år. Att lära sig travets alla regler, uttryck och framförallt travlivet har vart stundom ganska svårt.

Jag tycker någonstans att jag kommit ganska långt i det arbetet nu. Något som slagit mig är ju att folk delar glädje, sorg och ilska ihop.

Som när en kollega vinner pengar, då grattar folk direkt och blir glad för dennes skull. Likväl som de hjälper till med bortförklaringar när någon förlorat.

En del äger hästar, andra inte. Om det är bra eller dåligt att äga häst kan jag inte svara på, har bara vart med och ägt en häst och hon var ganska dålig... Men jag vill inte ge mig där... Jag önskar att jag någon gång får vara med och äga en stjärna... Samma sak gäller även här... Går hästen bra så är det snudd på tårta på jobbet, gliringar kommer om hästen gått dåligt...

Som min kollega Fredrik... Han kom ner på redaktionen i går och var helt lyrisk över sin nyägda galopphäst... den hade precis kvalat...

Jag förstår han glädje... kolla detta kval... INTE DÅLIGT! ... Det är bara gratulera....

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post956

Talangen 2010

JobbSkapad av Filip Nyängen ons, juni 16, 2010 21:56:47
Då är den avklarad. Premiären av Talangen 2010. Nu ska det avgörs fyra stycken deltävlingar innan det är dags för Final den 14 augusti i Brunnsparken.

Det var ett taggat gäng som mötte upp och det räckte med att vi sågs för att vi skulle fyllas med energi och glädje. Vi hade en riktigt rolig kväll.

Dessvärre kunde det inte starta mycket struligare än vad det gjorde. Av någon anledning så hade ena förstärkaren gått sönder så när första bandet skulle dra igång så gick det inte... Mitt manus som jag hade gick direkt under den där kvarten som behövdes för att fixa en ny förstärkare...

Inför låt tre så gick ena micken sönder och man kan väl säga att det var ett tungt huvud som scenteknikern bar på under resten av kvällen...

Men det gick, alla är ju proffs och fixade det.

Jag är riktigt nöjd med kvällen.

Jag är även nöjd med dagen. I sommar ska jag ju vara programledare på SR P4 Örebro, i programmet "Frukost". I dag var jag där för första gången och fick mig en femtimmarslektion i hur studiotekniken fungerar... Jag kan villigt säga att jag inte är pigg i huvudet nu... Väntar på att fotbollen ska ta slut så jag får kolla på film!

Må Godis!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post954

Pendling...

JobbSkapad av Filip Nyängen mån, juni 14, 2010 20:25:21

Perioden är här nu... Den period då jag blir helt galen i huvudet efter några veckor... Det är nu jag pendlar galet mycket...

Säg såhär.

I dag åkte jag från Örebro till Sthlm för ett lunchmöte. Nu jobbar jag på Solvalla likaså i morgon på dagen. Efter det åker jag till Örebro för att börja ladda mot Talangen.

Innan Talangen på onsdag så ska jag till SR Örebro för att börja lära mig hur livet är på den radiostationen. I juli är det ju dags för mig att arbeta lite där.

På torsdag morgon åker jag till Sthlm för ett lunchmöte och jobb på Valla. Fredag morgon blir det kanslitjänst och sedan jobb på Valla för att sedan åka till Örebro efter jobbet.

På söndag åker jag till Arlanda för att hämta The Director och hans fru... De har semester en sväng här. Jag stannar i Sthlm...

Så, så där kommer det se ut för mig nu under de kommande veckorna... Så ringer du eller väntar på ett mail. Så döm mig inte för att jag är helt borta från verkligheten...

Annars väldigt nöjd med resan hit till Sthlm i dag... Pappa hjälpte mig att fixa radion i bilen... Helt Perfekt!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post952

PADDAN och Kim Olsen

JobbSkapad av Filip Nyängen sön, juni 13, 2010 20:53:13
Jag lägger detta inlägg i kategorin "Jobb"... Anledningen är gårdagen.

Som stenläggarexpert, kock och framförallt Padd-förare blev jag inkallad av min Gode Vän John. Han skulle lägga plattor på sin uteplats. Naturligtvis inga konstigheter att ställa upp, jag gör ju ALLT för mina vänner.

Samlingen var tidigt på lördagen, typ runt 11. Sedan var det full fart. Grejen var att jag trodde att det skulle gå ganska fort att fixa plattorna... Det var bara det att det var 19 TON sten som skulle ut. Vi hann knappt halvvägs... HELT SJUKT! Jag hade ansvaret för att "paddan" användes... "Paddan" är den manicken som ser till att allt plattas till på backen... Så som sand och grus... Jag var MAGISK på att köra den...

Men vi hade fantastiskt trevligt. John hade samlat de starkaste han visste och grannen "Moskito" varvade stenläggningen med eldning av vedtunnan för badet på kvällen... Det var en helt fantastisk lördag! På ALLA sätt och vis. Jag fick träffa Neo för första gången och han var ju supersöt, trodde inget annat faktiskt.

Kolla bilderna från dagen. Det är Lars-Erik, Patte, Claus och Kingen som är med på bilderna. Sedan får du se hur resultatet blev på min grillning... ALLA var nöjda och John blev äntligen lite glad...
KIM OLSEN...

Min Gode Vän som nu äntligen fått tag på en klubb hemma i Danmark. Vejle hete hans nya klubb. Det ska bli sjukt spännande att följa honom där. Jag är glad för Kim och Kims familj att det löst sig! OCH jag är superglad för att jag nu verkligen får möjligheten att åka till Danmark...

Tack Kim för att jag fått lära känna Dig och Din familj. ALLT GOTT VÄNNEN! :-) Nu går vi mot nya mål!!

Filip

  • Kommentarer(1)//blogg.filipnyangen.se/#post951
Nästa »