Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

PW runt Oset

FritidSkapad av Filip Nyängen lör, oktober 16, 2010 13:00:11

Jag kan bara inte fatta vilken vacker höstdag vi har! Trött som en grävling vaknade jag och kände att antingen så somnar jag om, eller så tar jag vara på dagen. Jag är glad att jag gick upp.

För min PW runt Oset var alldeles lysande, strålande, energifylld och rogivande! Det var precis vad jag behövde. Solen värmde och tempot hölls högt eftersom det var så magiskt att vandra där denna höstdag. I nästan två timmar höll jag igång och foten kändes bättre än på hela veckan.

Tog lite bilder och de kommer upp på bloggen i veckan.

I går så hämtade jag min bror på Arlanda. Han kom hem från Kina och då föll det sig naturligt att jag hämtade honom.

Det som slog mig var glädjen att träffas, inte så mycket mellan han och mig... utan på alla väntande som vart ifrån sina nära och kära. Det är glädje, skratt, kramar, pussar och allt som sig bör. Som den familj som väntade på sin mor med blommor, hon var som en Drottning när hon kom in i vänthallen. Eller som det där paret som inte hade setts på ett tag, tjejen som väntade sprang fram och hoppade upp på killen och där stod de plötsligt hånglandes i mitten av allt virrvarv, inte brydde de sig om något annat i hela världen, de hade varandra.

Jag tänkte vara lite rolig så jag hälsade min bror välkommen med ett halvhögt "Tjena Smugglarn"... Ingen brydde sig...

Nu siktar jag på en fortsatt magisk lördag!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1009

Onsdag

FritidSkapad av Filip Nyängen ons, oktober 13, 2010 14:53:17

Fick skäll i dag på Facebook. Eller skäll, mer hånad. Det var en kompis som undrade hur många status-uppdateringar jag skulle göra under dagen. Faktum är att han har rätt, jag har delat med mig mycket den senaste tiden. Jag är ju bara så fruktansvärt givmild helt enkelt.

Annars har dagen var riktigt bra och rolig. Har arbetat med flera fullblodsproffs så som Henriksson, Nybrink, Malla och Ronneman. Det är en ära att få dela kontor med dessa herrar. I morgon får ni inte missa Magnus Kihlbergs debut i kanalen. Kan bli hur kul som helst, det roligaste är ju att jag är programledare och ska guida honom genom dagen.

Annars är det jobbvecka MAJOR just nu. I morgon blir det dubbelpass fast jag får sovmorgon på fredag. Löjligt skönt kan jag tycka.

I kväll är det Jackpot på V64 från Solvalla. Om jag blir ensam att vinna 11 miljoner så är jag garanterat svårt bortrest nästa månad. Någon som vill med? Jag bjuder!

Just det ja, det var fotboll i går. Vem var det som kasta???

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1006

Gordon Gekko

FritidSkapad av Filip Nyängen mån, oktober 11, 2010 08:53:40

Helgen är över, om ett par timmar så är det dags att börja jobba! Visst, det ska bli kul, riktigt roligt, men helgen var även den riktigt bra.

Det började i fredags då jag, Törna och Mamma satt och pratade om livet, drack rött vin och mös framför brasan. Helt underbart att tillbringa några timmar ihop. Jag och Törna drog sedan ut i nattens vimmel och träffade där en av världens mest positiva människor, det är han och jag som ska börja skriva musik ihop. KUL!

Lördagen innehöll först en lång PW runt Oset. Hade glömt hur skönt jag tyckte det var där, sedan middag med mina föräldrar och deras vänner. Dessvärre var jag tvungen att snabba mig från middagen för att hinna med att gå till The Ritz. Där gjorde jag comeback som DJ i Schlagerbaren. DJ Q och jag vände plattor, riktigt roligt. Hade glömt det med, hur roligt det var.

Söndagen innebär ju oftast vilodag. Så även i Örebro. Jag umgicks med min andra familj, dels i Ervalla och sedan så hade jag och John en Gordon Gekko-kväll. Först kollade vi Wall Street 1 hemma på dvd och sen gick vi till Filmstaden och kollade på Wall Street, Money Never Sleeps. Fantastisk kväll!

Sagolik helg!

Vad som bekymmrar mig är att pappa tror att jag lånar hans parfym. I går när jag gjort mig i ordning så och skulle åka så var det dags för den sedvanliga "Hejdå-Kramen" när han lite glatt utbrister: "Mmm Jag känner att du lånat min Lagerfeldt".

Så var det självfallet inte!

Beträffande kramen, vi gör så i vår familj. Vi kramas!

Filip

  • Kommentarer(1)//blogg.filipnyangen.se/#post1004

Johan Östblom

FritidSkapad av Filip Nyängen tor, oktober 07, 2010 13:20:48
Jag vet inte om du har koll på bandyn i Örebro. Om du har det så vet du att Svenska Mästarna Hammarby har tre Örebroare i laget. Jeppe, The Eagle och Johan Östblom. Johan är en ödmjuk kille som gillar att spela bandy. Han har humor och ser till att folk runt omkring honom har roligt. Som i går på isträningen, då alla andra i laget gjorde vad de skulle, alla utom Johan. Han glömde nämligen att ta av sig skridskoskydden vilket gjorde att han föll pladask på backen. Av någon anledning så tycker jag det är bland det roligaste jag vet, dessvärre för Johan så tyckte alla andra i laget det oxå. Johan var i alla fall glad...
Om ni missat det, så har LIZA ALVBÅGE en alldeles egen blogg. Här skriver hon om sitt liv som mamma och beskriver på ett underbart sätt hur min Gudson har det på dagarna med sin syster. För att hitta till bloggen så klicka här eller HÄR!

Nöjd så Liza?? :-)

Gårdagen var förövrigt väldigt bra. Jag tog mig tid till en utkörare på drygt två timmar runt i Bromma. Mestadels gick PW längs vattnet på klipporna vilket gjorde mysigt och jobbigt. På vägen så hjälpte jag bland annat en dam av vägen. Hon hade få bensinstopp och stod mitt i en korsning. Som vanligt i Stockholm så var det ingen som hjälpte till, ja förutom jag. Jag knuffade bilen av vägen så trafiken kunde flyta fritt och så att hon kunde hämta bensin. Kände mig som en sann vardagshjälte. Någon gång måste jag få tillbaka!

Filip


  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1003

Onsdag

FritidSkapad av Filip Nyängen ons, oktober 06, 2010 09:46:43
Det händer ju i mitt liv att jag är ledig mitt i veckan någon dag. I dag är en sådan dag. Jag har laddat för sovmorgon, gick sådär, vaknade nämligen kl 9. Ska nu precis få i mig lite frukost och sedan en gigantisk lång PW tänkte jag. Jag har ju fått ny styrka i benen så det är bara till att gasa.

I eftermiddag blir det en sväng till Zinkensdamm och chilla lite med grabbarna som har isträning. Förhoppningsvis är kaffet väldigt gott, humöret vet jag redan nu är på topp.

När jag kikar ut genom fönstret så ser det faktiskt ut som en klassisk höstdag, lite mulet, blåsigt och det ser kallt ut. Det är stunder som denna som jag vill sitta framför en öppen spis och bara höra brasan knastra... Men det kommer!

Är grymt sugen på bio. Jag vill se en hel del filmer nu. Såg i helgen "Solisten" på tv och jag gillade den och vad den gav. Situationen som uppstår när de är på väg att bli vänner. Framförallt gillade jag när musiken var i färg.

Jag ska nu ge mig i kast med köket, sen Havet!

Filip

  • Kommentarer(1)//blogg.filipnyangen.se/#post1002

Trevlig Middag!

FritidSkapad av Filip Nyängen tis, oktober 05, 2010 18:27:06

Det blev middag på "Texas Longhorn - Östermalm" i går med Anders och Mats från Göteborg. Mats bor sedan länge i huvudstaden, det är egentligen bara Anders som kommer utifrån. Fantastiskt trevliga grabbar som jag lärt känna via min gode vän John. Det blev en hel del skratt och sådant där skönt "Katch Up"-snack under kvällen. Anders hade, som vanligt, en hel del roliga historier.

Maten var bra. Först tänkte vi oss en riktig köttbit typ "Sitting Bull" vilket är ett kilo kött. Men jag hittade deras Chilli som var fantastisk. För oss GI-Människor så kan jag rekommendera den på stående fot.

På tal om GI. Ni som undrar hur det egentligen går för mig i min jakt på en trimmad kropp till Vätternrundan 2011, ja då kan jag säga detta:

-Jag har de senaste veckorna vart stenhård med min kost. Jag har rört på mig i form av Powerwalks och golfrundor. Jag har ätit rätt så frekvent under dagarna och när jag nu ställde mig på vågen i helgen så hade jag på fem veckor gått ned 10 kilo.

-Nu går jag in i en ny fas där jag lägger till Herbalife på morgonen. Detta gör att jag får i mig det kroppen behöver på en dag. Men resterande av dagen fortsätter jag med strickt GI och med motion i samma form. Om drygt en månad kommer jag starta med hårdare träning så att jag till våren är stark nog för att klara den tuffa träning som behövs för Vätternrundan.

Som avslutning i dag så ger jag er denna låt. Vet faktiskt inte om jag lagt upp den förut, om så är fallet så blir det favorit i repris då... Men förresten, gör inte höstmörkret att suget för bra och lyssningsvärd musik blir starkare?

Missa heller inte denna blogg: http://mrsalvbage.blogspot.com/

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1001

Måndag

FritidSkapad av Filip Nyängen mån, oktober 04, 2010 15:22:56

Insåg faktiskt att det går hur smidigt som helst att köra från Örebro till Stockholm på morgonen. Lite drygt två timmar och jag var tidigare på jobbet än när jag kör från min lägenhet.

Helgen har vart helt fantastiskt. Livet är väldigt lätt att leva när man har bra människor runt sig. Liza, John, Patrik och ni andra. Tack för en strålande helg! Kvällen i går blev ju hos fam. Alvbåge. Tänk att jag satt med två spelarfruar och kollade på "Ensam Mamma Söker"... Inte direkt det program jag brukar följa, men vad gör man inte för sina vänner.

Har poppat Bon Jovi hela morgonen i bilen och kollegorna är rätt trötta på mig nu. Har varvat Bon Jovi med Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Men jag kan liksom inte motstå att bjuda på denna låt...

Nu laddar jag för kvällens middag med Lex och Barney från Göteborg. Kan bli riktigt trevligt!!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1000

Nu så...

FritidSkapad av Filip Nyängen sön, oktober 03, 2010 16:12:43

Nu sitter jag vid en vanlig dator. Inte någon galen Mac som i går. Såg att jag fått upp inlägget från i går typ 10 ggr... Så ska det ju inte vara :-)

Har haft en alldeles lysande lördag och söndag. Söndagen blir nog bara bättre då jag ska umgås med underbara människor och kolla fotboll.

Tog i dag en promenad med Mor och det var helt perfekt att bara strosa runt och prata om livet med henne. Det behöver man göra ibland.

Nepp, nu är det dags. Heja ÖSK!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post999
Nästa »