Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Trevlig Middag!

FritidSkapad av Filip Nyängen tis, oktober 05, 2010 18:27:06

Det blev middag på "Texas Longhorn - Östermalm" i går med Anders och Mats från Göteborg. Mats bor sedan länge i huvudstaden, det är egentligen bara Anders som kommer utifrån. Fantastiskt trevliga grabbar som jag lärt känna via min gode vän John. Det blev en hel del skratt och sådant där skönt "Katch Up"-snack under kvällen. Anders hade, som vanligt, en hel del roliga historier.

Maten var bra. Först tänkte vi oss en riktig köttbit typ "Sitting Bull" vilket är ett kilo kött. Men jag hittade deras Chilli som var fantastisk. För oss GI-Människor så kan jag rekommendera den på stående fot.

På tal om GI. Ni som undrar hur det egentligen går för mig i min jakt på en trimmad kropp till Vätternrundan 2011, ja då kan jag säga detta:

-Jag har de senaste veckorna vart stenhård med min kost. Jag har rört på mig i form av Powerwalks och golfrundor. Jag har ätit rätt så frekvent under dagarna och när jag nu ställde mig på vågen i helgen så hade jag på fem veckor gått ned 10 kilo.

-Nu går jag in i en ny fas där jag lägger till Herbalife på morgonen. Detta gör att jag får i mig det kroppen behöver på en dag. Men resterande av dagen fortsätter jag med strickt GI och med motion i samma form. Om drygt en månad kommer jag starta med hårdare träning så att jag till våren är stark nog för att klara den tuffa träning som behövs för Vätternrundan.

Som avslutning i dag så ger jag er denna låt. Vet faktiskt inte om jag lagt upp den förut, om så är fallet så blir det favorit i repris då... Men förresten, gör inte höstmörkret att suget för bra och lyssningsvärd musik blir starkare?

Missa heller inte denna blogg: http://mrsalvbage.blogspot.com/

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1001