Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Onsdag

FritidSkapad av Filip Nyängen ons, oktober 06, 2010 09:46:43
Det händer ju i mitt liv att jag är ledig mitt i veckan någon dag. I dag är en sådan dag. Jag har laddat för sovmorgon, gick sådär, vaknade nämligen kl 9. Ska nu precis få i mig lite frukost och sedan en gigantisk lång PW tänkte jag. Jag har ju fått ny styrka i benen så det är bara till att gasa.

I eftermiddag blir det en sväng till Zinkensdamm och chilla lite med grabbarna som har isträning. Förhoppningsvis är kaffet väldigt gott, humöret vet jag redan nu är på topp.

När jag kikar ut genom fönstret så ser det faktiskt ut som en klassisk höstdag, lite mulet, blåsigt och det ser kallt ut. Det är stunder som denna som jag vill sitta framför en öppen spis och bara höra brasan knastra... Men det kommer!

Är grymt sugen på bio. Jag vill se en hel del filmer nu. Såg i helgen "Solisten" på tv och jag gillade den och vad den gav. Situationen som uppstår när de är på väg att bli vänner. Framförallt gillade jag när musiken var i färg.

Jag ska nu ge mig i kast med köket, sen Havet!

Filip

  • Kommentarer(1)//blogg.filipnyangen.se/#post1002