Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Johan Östblom

FritidSkapad av Filip Nyängen tor, oktober 07, 2010 13:20:48
Jag vet inte om du har koll på bandyn i Örebro. Om du har det så vet du att Svenska Mästarna Hammarby har tre Örebroare i laget. Jeppe, The Eagle och Johan Östblom. Johan är en ödmjuk kille som gillar att spela bandy. Han har humor och ser till att folk runt omkring honom har roligt. Som i går på isträningen, då alla andra i laget gjorde vad de skulle, alla utom Johan. Han glömde nämligen att ta av sig skridskoskydden vilket gjorde att han föll pladask på backen. Av någon anledning så tycker jag det är bland det roligaste jag vet, dessvärre för Johan så tyckte alla andra i laget det oxå. Johan var i alla fall glad...
Om ni missat det, så har LIZA ALVBÅGE en alldeles egen blogg. Här skriver hon om sitt liv som mamma och beskriver på ett underbart sätt hur min Gudson har det på dagarna med sin syster. För att hitta till bloggen så klicka här eller HÄR!

Nöjd så Liza?? :-)

Gårdagen var förövrigt väldigt bra. Jag tog mig tid till en utkörare på drygt två timmar runt i Bromma. Mestadels gick PW längs vattnet på klipporna vilket gjorde mysigt och jobbigt. På vägen så hjälpte jag bland annat en dam av vägen. Hon hade få bensinstopp och stod mitt i en korsning. Som vanligt i Stockholm så var det ingen som hjälpte till, ja förutom jag. Jag knuffade bilen av vägen så trafiken kunde flyta fritt och så att hon kunde hämta bensin. Kände mig som en sann vardagshjälte. Någon gång måste jag få tillbaka!

Filip


  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1003