Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Gordon Gekko

FritidSkapad av Filip Nyängen mån, oktober 11, 2010 08:53:40

Helgen är över, om ett par timmar så är det dags att börja jobba! Visst, det ska bli kul, riktigt roligt, men helgen var även den riktigt bra.

Det började i fredags då jag, Törna och Mamma satt och pratade om livet, drack rött vin och mös framför brasan. Helt underbart att tillbringa några timmar ihop. Jag och Törna drog sedan ut i nattens vimmel och träffade där en av världens mest positiva människor, det är han och jag som ska börja skriva musik ihop. KUL!

Lördagen innehöll först en lång PW runt Oset. Hade glömt hur skönt jag tyckte det var där, sedan middag med mina föräldrar och deras vänner. Dessvärre var jag tvungen att snabba mig från middagen för att hinna med att gå till The Ritz. Där gjorde jag comeback som DJ i Schlagerbaren. DJ Q och jag vände plattor, riktigt roligt. Hade glömt det med, hur roligt det var.

Söndagen innebär ju oftast vilodag. Så även i Örebro. Jag umgicks med min andra familj, dels i Ervalla och sedan så hade jag och John en Gordon Gekko-kväll. Först kollade vi Wall Street 1 hemma på dvd och sen gick vi till Filmstaden och kollade på Wall Street, Money Never Sleeps. Fantastisk kväll!

Sagolik helg!

Vad som bekymmrar mig är att pappa tror att jag lånar hans parfym. I går när jag gjort mig i ordning så och skulle åka så var det dags för den sedvanliga "Hejdå-Kramen" när han lite glatt utbrister: "Mmm Jag känner att du lånat min Lagerfeldt".

Så var det självfallet inte!

Beträffande kramen, vi gör så i vår familj. Vi kramas!

Filip

  • Kommentarer(1)//blogg.filipnyangen.se/#post1004