Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Sovmorgon

AllmäntSkapad av Filip Nyängen tis, oktober 12, 2010 10:56:35
Jag vet inte om det är ett tecken eller om det bara är min hjärna som skämtar med mig. Men jag drömmer om ett speciellt hus hela tiden. Standarden i huset måste absolut renoveras, men när det är gjort så kommer det bli ruggigt bra. Då kan jag bjuda in vännerna på en fantastisk middag. Av någon anledning så har jag nu börjat fixat huset i drömmen, som i natt. Jag hade en lång diskussion med någon om vart matsalen skulle vara och hur jag skulle lägga upp det.

Är hemma i Stockholm igen. På väg upp i går så blev jag ikapp-åkt av min bror. Han satt en mil efter mig i Västerås, men sedan körde han ikapp. Han var på väg till Arlanda för att i går kväll flyga till Kina. Så vi satt en stund på motorvägen i varsin fil och pratade i telefon. Han kommer hem på lördag och då hämtar jag honom där och sedan åker vi till Örebro. Vet dock inte riktigt mina planer för helgen, allt kan hända.

Jag har vart väldigt mycket i Örebro nu ett tag, anledningen är väl den att vintersäsongen kommer. Det innebär ju speakerjobbet på Zinken, vissa matcher är ju på helger och då blir jag kvar. Sedan är det väl för att jag saknar mina vänner där och att det bara är så skönt att ha familjen nära. Jag vet inte, men huset jag drömmer om ligger inte där. Det ligger på Österlen fast ibland även i Provence.

Jaja, nu ska Du njuta av vad dagen ger Dig!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1005