Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Onsdag

FritidSkapad av Filip Nyängen ons, oktober 13, 2010 14:53:17

Fick skäll i dag på Facebook. Eller skäll, mer hånad. Det var en kompis som undrade hur många status-uppdateringar jag skulle göra under dagen. Faktum är att han har rätt, jag har delat med mig mycket den senaste tiden. Jag är ju bara så fruktansvärt givmild helt enkelt.

Annars har dagen var riktigt bra och rolig. Har arbetat med flera fullblodsproffs så som Henriksson, Nybrink, Malla och Ronneman. Det är en ära att få dela kontor med dessa herrar. I morgon får ni inte missa Magnus Kihlbergs debut i kanalen. Kan bli hur kul som helst, det roligaste är ju att jag är programledare och ska guida honom genom dagen.

Annars är det jobbvecka MAJOR just nu. I morgon blir det dubbelpass fast jag får sovmorgon på fredag. Löjligt skönt kan jag tycka.

I kväll är det Jackpot på V64 från Solvalla. Om jag blir ensam att vinna 11 miljoner så är jag garanterat svårt bortrest nästa månad. Någon som vill med? Jag bjuder!

Just det ja, det var fotboll i går. Vem var det som kasta???

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1006