Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

FREDAG!!

AllmäntSkapad av Filip Nyängen fre, oktober 15, 2010 13:24:22
Alltså i går. Jag var ASTRÖTT efter 14 timmar på jobbet. Jag ska villigt erkänna att jag var lite snurrig som redaktör, hängde liksom inte riktigt med under kvällen. Jag hade ju gjort 7 sändningar på dagen som programledare, jaja, jag ska inte klaga. Det är faktiskt roligt att jobba och jag har ju äran att få jobba med proffs hela tiden.

I natt vaknade jag av något som jag ALDRIG vaknat av tidigare. Jag vaknade av att min säng satte igång den inbyggda massagefunktionen. Jag har inte använt den på ett tag så tro mig, jag var ruggigt förvånad när den gick igång. Jag fick kasta mig upp ur sängen, letade efter fjärrkontrollen till sängen men hittade den inte. Jag fick helt sonika dra ur sladden från väggen.

När jag hittade fjärrkontrollen så fattade jag, den hade fastnat mellan sängen och väggen så på något vis hade madrassen tryckt ingång massagen. Sen kunde jag ju inte somna naturligtvis...

Testade min fot i dag. När jag gick min 2-timmars runt Oset i lördags så fick jag ju riktigt ont i högerdojjan. Jag har vilat enda tills nu och jag måste säga att det kändes helt ok. Så pass att jag i morgon ska testa det igen, runt Oset. Tog en bild från dagens runda...Skapligt skönt ute i dag va?!

I kväll ska jag jobba, sedan till Arlanda och därefter till Örebro. Helgen kan bli hur bra som helst. Hoppas på solen!!

Avslutar med en sådan där skön låt som jag nynnade på under dagens runda.

NJUT!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post1008