Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Äntligen tillbaka

FritidSkapad av Filip Nyängen tis, september 28, 2010 10:36:32

Det är ju helt sjukt när det rullar på som det gjorde i helgen. Det var längesedan som jag hade det så. Tur är väl att det inte är något inbokat på ett tag framöver.

Det jag menar är den där jakten på att hinna med allt i ett rysligt tempo. Som ett exempel är när jag sitter i bilen på väg till dopet och jag inser att jag inte har någon slips på mig, tanken jag får direkt är "Jag kollar i bagageluckan". Mycket riktigt, där låg det fyra slipsar varav den ena var knuten. Det fick bli den.

Beträffande golftävlingen så slutade jag och Marcus Eriksson på en hedrande åttondeplats. Vi hade lätt vunnit om vi spelat lite bättre. Men mössan som vi vann kommer bli grym i vinter.

I kväll blir det en powerwalk och efter det en match med ÖSK-Kalmar, kan bli hur kul som helst. Förhoppningsvis så får jag besök av min käre kusin som befinner sig på jobb, så jag ska försöka hinna städa lite.

Nåja, det är en alldeles lysande dag med strålande solsken. NJUT!!!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post986