Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Torsdag!

FritidSkapad av Filip Nyängen tor, september 30, 2010 10:56:02
Hade i går besök av min Käre kusin Ola. Han var på utbildning på Livgardet och passade då på att kika förbi. Han har ju faktiskt aldrig vart i min lya så det var trevligt att han fick se den. Naturligtvis så bjöd jag på mat. I detta GI-tänkande som jag är i så blev det en sann GI-Middag. Fläskfilé med en sås av färskost, cremé fraiche, bea, paprika och lite svamp. Till detta serverades kokt broccoli.

MAGISKT!

Vi kollade på trav och pratade. Det bästa är ju att få prata ur sig om allt som har hänt, stort som smått. Man får liksom en lägeskoll som är sådär viktig ibland.

Har haft en sådan sjuklig lust på musik igen. Det har bara kommit över mig på sista tiden. Helt otroligt att det bara dyker upp. Jag och min vän pratades vid i går och det verkar snart bli sanning att vi sätter oss i studion och knåpar lite. Jag ska börja skriva texter igen, ska bli grymt roligt. Han har redan fått de gamla texterna som jag samlat på mig och vem vet, kanske kan det bli något.

Huvudsaken med det är att vi har roligt och får förverkliga det hela!

Man ska ha kul här i livet!

Min far var rolig i går. Han bjöd mig på en resa till Tyskland, en konsertresa. Härligt tänkte jag, det var bara det att resa går på lördag och är hela veckan. Inte lätt att frilansa då... Jag blir hemma. Även fast jag skulle behöva en utlandsresa snart!

Mot Nya Mål!

Filip

  • Kommentarer(1)//blogg.filipnyangen.se/#post989