Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

Tack Legenden

JobbSkapad av Filip Nyängen lör, oktober 02, 2010 13:47:32

För den uppmärksamme så är det ju enkelt att se i rutan att jag var nyrakad när inspelningen gjordes. Men fem minuter innan det spelades in så hade jag en veckas skäggstubb på kinderna.

I går så gjorde jag ett programledarpass på ATG-Live, inget ovanligt, men jag hade glömt det lite. Jag hade missat att rakat mig. Fatta den paniken att vara förkyld och sedan känna sig ofräsch när man ska in i studion. Men efter en stunds hjärtklappning så löste allt sig på absolut bästa sätt.

Legenden Hans G Lindskog gav mig en gåva som jag kommer att vara tacksam över ett bra tag till. Han hade nämligen en rakhyvel och rakskum med sig till jobbet. Med orden: "Det är mig ett sant nöje" så överräckte han gåvan. Tacksam Hans G, Tacksam!

På vägen hem till Örebro så kände jag att denna helg kommer vara precis vad jag behöver. I går var jag en sväng och lyssnade på Örebro AllStars, fantastiska grabbar det där. Anders E ställde upp som sällskap och vi hade fantastiskt kul. I dag har jag hängt lite med brorsan och brorsdöttrarna för lite shopping, upptäckte då att allt ska vara så snyggt nu för tiden... Konstigt, det räcker väl med att grejerna funkar liksom...

Jaja, nu hoppas jag att jag snart får fatt på min andra familj så jag får umgås med min Gudson!!

Filip

  • Kommentarer(0)//blogg.filipnyangen.se/#post990