Delar av mitt liv

Delar av mitt liv

Om bloggen

Här delar jag med mig om saker som händer i mitt eller ditt liv. Jag kanske ger min syn i en speciell fråga eller så ger jag dig min vardag. Ta emot det jag ger dig, ibland är det allt jag har.

PW runt Oset

FritidSkapad av Filip Nyängen lör, oktober 16, 2010 13:00:11

Jag kan bara inte fatta vilken vacker höstdag vi har! Trött som en grävling vaknade jag och kände att antingen så somnar jag om, eller så tar jag vara på dagen. Jag är glad att jag gick upp.

För min PW runt Oset var alldeles lysande, strålande, energifylld och rogivande! Det var precis vad jag behövde. Solen värmde och tempot hölls högt eftersom det var så magiskt att vandra där denna höstdag. I nästan två timmar höll jag igång och foten kändes bättre än på hela veckan.

Tog lite bilder och de kommer upp på bloggen i veckan.

I går så hämtade jag min bror på Arlanda. Han kom hem från Kina och då föll det sig naturligt att jag hämtade honom.

Det som slog mig var glädjen att träffas, inte så mycket mellan han och mig... utan på alla väntande som vart ifrån sina nära och kära. Det är glädje, skratt, kramar, pussar och allt som sig bör. Som den familj som väntade på sin mor med blommor, hon var som en Drottning när hon kom in i vänthallen. Eller som det där paret som inte hade setts på ett tag, tjejen som väntade sprang fram och hoppade upp på killen och där stod de plötsligt hånglandes i mitten av allt virrvarv, inte brydde de sig om något annat i hela världen, de hade varandra.

Jag tänkte vara lite rolig så jag hälsade min bror välkommen med ett halvhögt "Tjena Smugglarn"... Ingen brydde sig...

Nu siktar jag på en fortsatt magisk lördag!

Filip

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.